Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Astro impulsivci: Oni nešto brzo kažu, pa se posle kaju

Veliko je pitanje koliko neki pojedinac može da se odupre ovom nagonu, ali naprosto je činjenica – svima nam se dogodi ponekad, a kako prenosi astrosavet, ovim znacima se dešava najčešće:

Bik

Bik ima impulsivnost kao direktnu posledicu svoje tvrdoglavosti. Kod Njega je u startu sve odrično. Mnogi koji su često u kontaktu sa ovim znakom, znaju da on često govori iz negacije, odmah neposredno nakon postavljenog pitanja (ne može, nije, nemoj, nemoguće). Ma koliko da se trudi, on ne može da prevaziđe te neke stvari u sebi i da na pravi način dođe do toga da staloženo i potpuno sasluša sagovornika, da bi naposletku promišljeno odgovorio. Veoma često se jako brzo pokaje, bude mu žao, ali se jako teško izvini za izgovorene reči.

Lav

Lav je naprosto impulsivan znak po inerciji. Kod njega je impuls i pozitivan i negativan. I sve može i ništa ne mora da znači, ali kompletno gledano odgovara „kao iz topa“. Polazeći od pretpostavke da je on glavni i da (zbog toga) niko na njega ne sme da se ljuti, on izgovara ono prvo što mu padne na pamet. Veoma retko ćete čuti neku osobu rođenu u ovom znaku da se premišlja i da joj dugo vremena treba da sastavi odgovor. Kod Lavova je sve to unapred izdefinisano i mogućnosti za odgovore su šarenolike, pa u datom trenutku izvuku određenog „keca iz rukava“, pa se to završi nekada slavno, nekada neslavno, ali kada vide da su istinski pogrešili, umeju da porade na tome da štetu svoje impulsivnosti isprave.

Škorpija

Škorpija je impulsivac nad impulsivcima. Ova njihova osobina proističe iz prirodne nervoze koja je deo temperamenta svakog nosioca ovog znaka. U tom pogledu, veoma je nezgodno dalje se odrediti prema njima, pa mnogi menjaju svoju taktiku kako bi amortizovali Škorpijinu impulsivnost koja je naširoko poznata. Škorpija u startu daje odgovore, kao da je „oparena“. Ponekada sagovornik ne uspe da izgovori misao do kraja, a Škorpija je dala odgovor. Ovo ume da frustira sve predstavnike drugih znakova u nadi da će ikada uspostaviti dobru komunikaciju sa Škorpijom, pa često odustaju. Ukoliko ne uspe da utiče na sebe da makar za neku nijansu ublaži ovu svoju osobinu, u globalu Škorpija može da izgubi potencijalne saradike, emotivne partnere, ali i druge bliske ljude.

Ribe

Ribe imaju jednu tendenciju da sebe posmatraju kao osobu koja ume Mnogo Toga, a posebno mnogo toga zna. Pri tome, takođe misle da svako ko je dobio ikakav odgovor od njih, pa makar bio i najimpulsivniji mogući, naprosto nema šta da se žali, sve dok ih ne ignorišu. Zato rođeni u ovom znaku sebi daju slobodu da odgovaraju impulsivno, spontano, a to se ponekada može opisati onom narodnom „lupeta kao Maksim po diviziji“. Ribe nemaju nekakvu „zadršku“ koja bi ih na bilo kakav direktan način mogla dovesti u situaciju da malo promisle, pre nego odgovore, ali kod njih, definitivno nema zle namere, pa ponekada, kada shvate da su zaista preterali i da su svojom impulsivnošću naneli nekome štetu, umeju da se pokaju.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Astro impulsivci: Oni nešto brzo kažu, pa se posle kaju

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×