Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Neću da ti kažem ćelavi: Gde je i šta radi devojčica iz filma “Mrtav ladan”?

Sa svojih 5 godina je sasvim slučajno dobila ulogu u Filmu, a rečenica koju je tada izgovorila “Neću da ti kažem ćelavi” se i Danas često pominje.

Ona je danas devojka od 20 godina, a kada se upisivala na glumu, odlučila je i da uporedo aplicira na Medicinskom fakultetu, za slučaj da ne prođe na FDU.

Tara Manić

Foto: Printskrin

– Nikad nisam ni planirala da se bavim glumom. Kao mala sam, spletom čudnih okolnosti, dobila priliku da igram ulogu devojčice u filmu “Mrtav ladan”, potom sam igrala nekoliko sezona u BDP. Kroz srednju školu sam se sve više susretala s pozorištem i tada sam shvatila da će režija biti moj budući poziv. Mada, nisam bila sigurna da ću biti primljena, pa sam htela da se osiguram i položila sam prijemni i na medicinskom. Međutim, bila sam prva na listi FDU i odustala sam od medicine – rekla je Tara za Kurir.


Kako je izjavila, juče je u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić” predstavom “Fotografija 51”, Manićeva položila diplomski rad na fakultetu. U ovom komadu igra i Branislav Zeremski, s kojim je Tara već sarađivala kao devojčica. Ona je diplomirala režiju.

Tara Danas Izgleda ovako:

Pročitaj još:

Mala Zona Zamfirova je porasla i glumi u novom domaćem filmu, da li ste je prepoznali?

Sigurno znate pesmu “Dodirni mi kolena”, a evo kako danas izgleda pevačica ovog hita

Obe su danas poznate glumice: Znate li ko su mama i ćerka sa fotografije?This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Neću da ti kažem ćelavi: Gde je i šta radi devojčica iz filma “Mrtav ladan”?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×