Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lepotica bez srca: Adrijana Lima raskinula na najsuroviji način

Naime, bivša srpska snajka slomila je Harvijevo srce, pošto je on video njene fotografije kako odlazi sa jedne žurke u društvu bivšeg dečka, igrača američkog fudbala Džulijana Edelmana.

Njih dvoje raskinuli su pre nekoliko meseci, ali po slikama bi se reklo da su se ponovo zbližili. To su potvrdili i izvori koji su ih videli kako razmenjuju nežnosti na žurki, a šta se desilo nakon što su seli u limuzinu i odvezli se u nepoznatom pravcu, možemo samo da pretpostavimo.

Adrijana Lima

Foto: Profimedia

Njihove fotografije pojavile su se sutradan u medijima, a Harvi je Zbog Toga bio u očaju, a da stvar bude još gora po njega, Adrijana je te večeri prestala da ga prati na Instagramu.

Naime, on je verovao da su on i Lima u vezi, ali čini se da je ona na to gledala kao na na neozbiljnu romansu. Zbog toga je pao u depresiju, i imao veliki kiks na meču Njujork Metsa za koje igra.

Posle nekoliko dana viđen je u istom noćnom klubu gde su bili Adrijana i Edelman, gde se napio u pokušaju da je zaboravi. Ali, ona ga je pozvala narednog dana.

Nije poznato o čemu su razgovarali, ali prijatelji kažu da ga je to još više uznemirilo. Zbog toga je propustio meč, a trenerima je rekao da ima migrenu. Čelni ljudi kluba su otkrili da je lagao, pa su ga suspendovali.

Profimedia:

Ko je smeo da se suprotstavi Ani Vintur? Ona je prekršila njena pravila

Da li su lepe na mamu? Monika Beluči je ikona seksepila, a ovako izgledaju njene ćerkeThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Lepotica bez srca: Adrijana Lima raskinula na najsuroviji način

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×