Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ko raskida, a kome ljubav cveta? Ovo je vaš nedeljni horoskop

OVAN

Šta ćete sad, ne znate ni sami. Upetljali ste se u izazovnu, ali zaista neodrživu emotivnu situaciju. Obećali ste nešto što ne možete (a mislim da i ne želite) da održite. Sa jedne strane imate principe, a sa druge želju i zadovoljstvo. Ukoliko otvarate nešto novo, potražite pomoć uniformisane osobe, trebaće vam. U svakom slučaju zvezde su vam naklonjene za nove početke pa možete bez bojazni ući i u smelije investicije. Muči vas stomak.

BIK

Ove sedmice nećete znati kako da reagujete kada je odnos sa partnerom u pitanju. Obzirom da ste duboko emotivni, savetujem da i ovoga puta, poslušate sopstveno srce, jer samo tako možete biti zadovoljni. Ne obraćajte pažnju na tračeve, nisu tačni, a i prolaznog su karaktera. Početkom naredne sedmice budite oprezniji da ne budete žrtva prevaranata. Koncentracija vam nije najsjajnija pa možete dozvoliti da neko iskoristi takav period i nanese vam štetu. Reagujete zdravstveno na promene vremena.

BLIZANAC

Emotivno ste zadovoljni, bez obzira da li ste u braku ili vezi. Dodatni stimulans vam je i kroz jedan tajni emotivni kontakt. Rekla bih da i vi ne znate sta bi ste radili da se ova simpatija javno realizuje, te je držite kao neku slatku tajnu. Ako ste privatnik, ovo je nedelja većih poduhvata i realizacija, te vam savetujem da više radite, a manje se odmarate. Rešicete veći finansijski problem, ali uprkos tome, novca nemate dovoljno. Manji problem sa stomakom je prolaznog karaktera.

RAK

Ovu nedelju kvari neprijatna vest vezana za prijateljstvo zbog koje ćete se vi zapitati da li ste uzalud trošili godine uložene u to druženje. Mislim da to nije stvar preko koje treba preći, pa zato to nemojte ni raditi. Neočekivan susret krajem sedmice. Nažalost po pitanju dokumenata situacija je i dalje zamrznuta. Uspećete da rešite to, ali krajem juna. Novac nije nešto što vas muči, ali ipak budite ekonomični. Ukoliko polažete ispite, očekujte pozitivne rezultate. Samo nesanica.

LAV

Umorili ste se od dokazivanja i podržavanja okoline i partnera. Imam utisak kao da ni sami niste sigurni šta bi sada zaista želeli. Distancirajte se malo. Taman toliko da razmislite o svemu. Povucite se i  čekajte da se sve smiri jer vas uskoro čeka unapređenje i zadovoljstvo. Završićete dokument koji vas brine unazad mesec dana. Mnogi od vas koji imaju problem sa pretpostavljenima, nažalost ne mogu očekivati razumevanje. I dalje vam smeta promena vremena.

DEVICA

Ukoliko ste sami, nije sedmica za otpočinjanje nečeg novog. Okrenite se zato drugim zadovoljstvima. Aktivirajte hobi koji ste zapostavili, prijaće vam.Ukoliko idete na put, činite to opušteno, bićete zadovoljni iako  se mučite da zatvorite finansijski krug, jer novca hronično nemate. Ove nedelje ćete ponovo na celu situaciju gledati optimistički, iako se ništa bitno neće promeniti. ne oslanjajte se na  druge. Posetite lekara i prekontrolišite krvnu sliku.

VAGA

Ne očekujte previše od zivota, barem ne očekujte da možete da živite isključivo život iz vaše mašte.Ukoliko ste sami, imate priliku da (slučajno) sretnete zanimljivu osobu, ali ništa od toga. Okrenite se prijateljima i porodici. Ne zadužujte se, ali pomozite nekome sredinom nedelje. Sada ćete definisati  kompletnu poslovnu situaciju. Nemojte se nervirati oko stvari koje ne možete da promenite. Problem sa ušima.

ŠKORPIJA

Partner je nervozan, prezahtevan, te mu povlađujete ukoliko ne želite da uđete u višednevne rasprave. Sada nije moment da insistirate na svojim željama. Sve što sada radite ima neku površnu konotaciju. Nemate želje da se udubljujete, jer osećate određenu dozu zamora. Upali ste u neinspirativan i lenj period, te otaljavate posao. Bilo bi pametno da uzmete koji dan odmora, da biste izbegli grešku koja bi kasnije bila teško ispravljiva. Moguć problem zbog alergije.

STRELAC

Okrenite se emotivnom segmentu koji je dobar i gde možete da napunite baterije. Novi kontakti, nagoveštaj ljubavi sa osobom koja je bilo dosta starija ili mlađa od vas vas raduje. Ukoliko ste u nekoj vrsti raskida isterajte to do kraja. Dolazi vreme kada morate da svodite račune, na skoro svim poljima. Bićete zadovoljni tim pre što ćete već na samom početku sedmice postići poslovne uspehe. Ukoliko želite da menjate posao oslonite se na podršku jednog člana porodice.

JARAC

Ukoliko raskidate odnos nemojte se kajati. Bolje završavati na vreme, nego puštati zbog komocije da se stvari razvlače unedogled. Dobar je period za potomstvo ako planirate. Nažalost sam kraj sedmice donosi svađe i razmirice sa partnerom. Situacija koja vam nije bila prijatna prosle nedelje će se pokazati kao vrlo dobra po vas. Novi izazovi su na vidiku kroz koje možete i profitirati. Dobar period za kontakte sa inostranstvom. Pazite se trovanja.

VODOLIJA

Negde duboko znate da će uskoro doći kraj neizvesnim situacijama u koje ste sami sebe ugurali. Ljubav dolazi kroz nečije radno mesto, ili neku uslugu, zdravlje..ali još nista konkretno. Još cete malo čekati. Novac dolazi kroz poklone ili preko partnera. Imate skoro dva meseca pred sobom da napravite plan za novi start koji će vam donositi uspeh. Dobrog ste zdravlja.

RIBE

Za sada, ništa nećete moći da planirate, a pri tom budete sigurni da ćete plan i realizovati. Krajem nedelje, počinje manje poboljšanje. Polako vam u život ulazi osoba kakvu čekate. Pazite se lažnih prijatelja i loših saveta. Pauza koju imate će vam prijati. Mnogo toga vas je mučilo, ali je vreme da se okrenete sebi te da u nove poslovne poduhvate uđete nesto kasnije, odmorni i sa bistrijom glavom. Više šetajte.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ko raskida, a kome ljubav cveta? Ovo je vaš nedeljni horoskop

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×