Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ponovo ovacije za nju – zbog povratka na film, ali i bujnog poprsja!

Na crvenom tepihu najveću pažnju privukla je glumica Lidija Vukićević, koja nije krila zadovojstvo Zbog Povratka na Film i rada sa mladim nadama srpske kinematografije.

Lidija Vukićević

Foto: Promo

Zasenila je mnoge mlađe dame kada je prošetala u uskoj haljini sa dubokim dekolteom. Glumica nije skidala osmeh sa lica, a najviše se te večeri družila sa kolegom Slobodan Beštićem.

Lidija Vukićevič i Slobodan Beštić

Foto: Promo

Inače,  “Afterparti” je novi generacijski film, za koji je mladi reditelj Luka Bursać dobio nagadu za najboljeg debitanta, a potpisuje ga najmlađa autorska ekipa u poslednjih nekoliko godina. Film se na vrlo eksplicitan način bavi životom mladih ljudi u Beogradu.

I ovaj put mladost , talenat i entuzijazam oduševili su publiku u Sava centru. „Afetrparti“  je jedan od onih filmova koji najavljuju neke nove trendove i nove priče u domaćem filmu. Iako na prvi pogled samo priča o klabingu i dobrom provodu u beogradskom noćnom zivotu, „Afterparti“ je mnogo više od toga.

Dragan Jovanović, Film AfterpartiFilm AfterpartiFilm AfterpartiFilm AfterpartiFilm AfterpartiFilm AfterpartiFilm AfterpartiFilm AfterpartiFilm AfterpartiLidija Vukićevič i Slobodan Beštić

– Sa obiljem pitanja koja pokreće, sa specifičnom i promišljenom estetizacijom, kao i sa uvek dobrodošlim pokušajem spoja i izmirenja arthouse prirode i brige za komunikativnost i repertoarsku sudbinu filma, predstavlja rečit i intrigantan primer zrelog  i vrednog mladog filma, a u isti mah biva i živopisan i izrazito kinestetičan iskorak u odnosu na srpsku filmsku ponudu i prateći joj kontekst –  tvrdi Zoran Janković, filmski kritičar i urednik  portala Filmskog Centra Srbije.

Pročitaj još:

Crveni tepih sijao od lepote: Monika Beluči blistala na otvaranju 45. Festa!

Film o kojem se već priča: Srbija na 67. Berlinskom filmskom festivalu

Kriminal i moć pomešani sa ljubavlju: Gledali smo “Biser Bojane” i evo šta da očekujete na premijeriThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ponovo ovacije za nju – zbog povratka na film, ali i bujnog poprsja!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×