Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zvonko Marković omiljen u Americi: Naš kreator oblači svetske zvezde!

Nakon što je obukao Kajli Džener, najmlađu pripadnicu klana Kardašijan, sjajna kreacija Zvonka Markovića oduševila je i glumicu i dizajnerku Draya-u Michele.

Internet i mediji neprestano objavljuju fotografije prelepe glumice, a veliku pažnju privukao je i dolazak njene bivše ljubavi, Chris Brown-a na njenu proslavu. Na svim objavljenim fotografijama može se primetiti fantastična svečana haljina Zvonka Markovića u kojoj Draya duva svećice, zavodljivo pleše i uživa.

Draja Mišel

Foto: Profimedia

Povodom velike pažnje koju su privukle njegove kreacije u Americi, Zvonko Marković je izjavio:

– Draya je prelepa žena i trendseter u Los Anđelesu. Ima 5,6 miliona pratilaca na Instagramu i već sada me opsedaju njeni fanovi koji žele da saznaju nešto više o Haljini kou je nosila. Njihovi tabloidi uveliko prenose vest o njenom bivšem dečku Chris Brown-u koji je došao da sa njom proslavi rođendan kao i poznatim košarkašima koje je dočekala prvo u haljini libanskog dizajnera a potom se presvukla u moju. Zanimljivo je da su snimci njenog provokativng plesa u mojoj haljini preplavili Internet.-This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Zvonko Marković omiljen u Americi: Naš kreator oblači svetske zvezde!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×