Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nedeljni horoskop: Nekome će nova ljubavna priča otvoriti svoja vrata

OVAN

Oni Koji su slobodni, tokom ovog perioda misle na osobu iz prošlosti ili  osobu koja je neposredno vezana za radno mesto i posao koji obavljaju. Kontakt je već na samom početku sedmice, ali realizacija takve priče se mora malo odložiti. Tokom ovog perioda mogli bi izgubiti nešto novca pa ako želite da izbegnete troškove, budite malo racionalniji i nemojte rizikovati previše. Takođe bih vam skrenula pažnju na mogućnost problema ako ste planirali da dižete neki kredit, uslovi koji vam se daju nisu najpovoljniji. Za razliku od toga, period vam je povoljan za sve druge vrste poslova koji imaju veze sa papirologijom, učenjem ili ispitima. Usporite malo.

BIK

Oni koji su sami samo što nisu primetili osobu koja će zaista zagolicati njihovu maštu. Osoba je iz vazdušnog sazvežđa, niste karakterno usklađeni, ali kako se ono kaže “Suprotnosti se privlače!” Dopada vam se, u svakom slučaju osoba lepe spoljašnjošti, vezana za sport ili uniformu. Bilo bi pametno dodatno povesti računa o mogućem neprijatnom događaju vezanom za jedan dogovor za koji ste mislili da je okončan u vašu korist, ali će se, u poslednjem momentu, pokazati da nije baš tako. Kao i uvek, nakon burne reakcije sa vaše strane, stvari će ipak biti završene onako kako ste i očekivali, ali uz preko potrebnu pomoć jedne ženske osobe. Pod stresom ste.

BLIZANAC

Nekako ste i dalje tegobni po pitanju porodice, jer vas ovaj Saturn stalno navodi na osamu, čak i onda kada ste u velikom društvu. Imate utisak da vas ni vaši najbliži ne razumeju i da zbog toga pružaju manje nego što očekujete. Ako niste primetili, partner se udaljio. Neko iz kruga prijateljstva vam donosi neprijatnu vest koja će vas navesti da razmislite o stabilnosti svega oko vas u šta ste verovali. Zato ćete biti skloniji preispitivanju i možda, donekle, ciničnijem načinu ophođenja. Budite fleksibilniji kod donošenja važne odluke. I dalje nemate dovoljno energije.

RAK

U ovom periodu bićete skloniji preterivanju, bićete veoma nemirni i napeti i to se može odraziti na vaše zdravlje. Promene i u porodičnom krugu. Zbog sklonosti ka neodmerenim potezima, ovo je veoma nepovoljan period za odnose sa suprotnim polom. Više se družite, usamljenost nije dobra. Spremate se na put ili promenu koja vas raduje. Možete se opustiti jer će sve proteći u najboljem redu. Sredinom sedmice imate manji stres zbog neprijatnosti vezane za prijatelja. Ukoliko mu treba vaša pomoć, pružite mu je bez ustezanja.

LAV

Ljubav dolazi iz kruga prijatelja ili preko prijatelja. Osoba je upečatljivo visoka i britke intelegencije i jezika. Oni koji su u braku ili vezi ne osećaju mir i zadovoljstvo u porodičnom okruženju. Napetost je velika, te su mogući sukobi. Doživljavate partnera kao netolerantnog, ali ni on se ne oseća sjajno jer vi prenosite poslovne frustracije na privatni segment. Iskoristite sve što vam planete po položaju i kućama nude. Nemojte se plašiti promene i odlagati je, sada je vreme za akciju. Ako spadate u osobe koje traže stan, odličan period da ga nađete posebno krajem nedelje. Manji problem sa probavom.

DEVICA

Slobodni menjaju taktiku i vraćaju se osobi koju su nedavno sreli. Zanimljiv je način na koji pokazujete svoju zainteresovanost, prilično ste direktni, pa čak malo grubi. Mars povećava erotičnost, ali i mogućnost povećane ljubomore. Sa tranzitom Marsa kroz suprotan znak Ribe možete biti skloni promenama raspoloženja, ali sa negativnim tonom. To je situacija koju ćete, nažalost, imati u narednom periodu, pa ne mogu propustiti da je ne spomenem. Iako neće donositi velikih poslovnih nevolja -biće tu. Alergija.

VAGA

Slobodnima ovo nije najpovoljniji period po pitanju ostvarivanja emotivnog zadovoljstva. Osoba za koju ste zainteresovani ne obraća pažnju, a sve zbog nekih ličnih problema. Ipak, prilike za zabavu će biti, iskoristite je. Privlačite pozitivne reakcije okoline na sebe i to naravno mora da vam prija. Negde kao da vas svi uzdižu, čine vam usluge. Pa, i nije tako loše! Planirali ste nešto da menjate ili čekate odgovor na neku ponudu. Sačekajte još koji dan. Ne brinite, ovo je  period kada te stvari završavate sa lakoćom. Manja, prolazna nervoza.

ŠKORPIJA

Osećate čudan nemir jer stalno imate potrebu da se zbog bilo čega pravdate ljudima iz svoje okoline. Opet šta god da uradite, mislim da ćete ostati predmet ogovaranja, te se na to naviknite. Ako završavate nešto po pitanju papirologije, samo napred. Novac dajete na kuću i porodicu, ne ostaje vam mnogo sa strane. Studenti bi mogli imati problema sa polaganjem ispita, dok svi drugi, zbog pada koncentracije, moraju do srede malo više da se aktiviraju, ali uspeh neće izostati. Više se krećite.

STRELAC

Predstoje promene u porodičnom krugu, a to u vas unosi nemir, razdražljivost, a možete ući i u neku raspravu zbog naglosti koju pokazujete. Nije povoljno vreme posebno ako se radi o promenama stambenog prostora. Poseta jednog prijatelja, ženske osobe, može vam zaista napraviti problem i povećati nervozu. Početkom nedelje se osećate poprilično loše, čak i na zdravstvenom segmentu, jer ste dugo bili izloženi stresu koji se polako gomilao, a odmora nigde. Povedite računa, jedna neprijateljska situacija vezana za neposredni posao bi se mogla produbiti i otrgnuti kontroli. Možda je pravo vreme da baš sada, dok ste tako agresivni i nervozni, naterate sebe da kažete svoje stavove i potrebe i na taj način sprečite veće nesuglasice. Usporite malo.

JARAC

Oni koji su u braku ili stabilnoj vezi osećaju napetost i neki pritisak, te su skloniji naglim reakcijama zbog kojih se mogu kasnije pokajati. Osobe koje su same, žele po svaku cenu to da promene ulazeći u neudobnu zonu flerta sa osobom iz poslovnog okruženja. Budite otvoreniji u pokazivanju emocija. Nervoza i napetost prouzrokovana poslovnim segmentom utiče na vašu sposobnost rasuđivanja. Sukobi sa osobom iz vaše neposredne okoline. Očekujte problem zbog tvrdokorne osobe koja tvrdi da je uvek u pravu. Ono što će vas obradovati je mogućnost povišice. Pazite se trovanja.

VODOLIJA

Partnera ne razumete najbolje. Ponašanje koje u poslednje vreme ispoljava nije onakvo kakvo vi želite tako da vam to sada može predstavljati teret. No, dragi moji ako ima ljubavi ima i volje da se problem reši. Oni koji su sami tokom ovog perioda mogu očekivati promenu svog statusa, a najinteresantniji period je od subote. Kakav god da je problem, sada ga nećete rešiti, pa se strpite do povoljnije prilike da to izregulišete. Od  vikenda ćete imati i sa poslovnim partnerom nerazumevanja jer pokazuje znake sebičnosti i neku krutost, pa vam to može zasmetati. Prolazna glavobolja.

RIBE

Tranzit Venere kroz znak vam donosi poklone i lepe vesti koje će vas oraspoložiti i obradovati. Nesuglasice vezane za rodbinske odnose su i dalje prisutne, ali nemojte uzalud trošiti energiju. Svako neka bude odgovoran za sopstvene postupke. Ovo je nedelja velikih promena vezanih za stambenu situaciju, naročito ukoliko želite nešto da adaptirate, te iako vam vreme ne dozvoljava da praktično počnete sa realizacijom, dogovori će biti više nego zadovoljavajući.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Nedeljni horoskop: Nekome će nova ljubavna priča otvoriti svoja vrata

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×