Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Iskliznite iz uobičajenog: Stigao trejler za “Pedeset nijansi – mračnije”

Film zasnovan na romanu – E L James „Pedeset Nijansi – mračnije” (Fifty shades darker) u naše bioskope stiže 9. februara 2017. godine.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – mračnije”, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

“Pedeset nijansi – mračnije” režira Džejms Foli (“Strah”, “Kuća od karata”), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Iskliznite iz uobičajenog: Stigao trejler za “Pedeset nijansi – mračnije”

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×