Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tri maske koje osvežavaju: Pripremite kožu za šminkanje!

Dolazi Nova godina, a iz vaš autfit je obavezna i šminka!

Pre nego što nanesete teške pudere na lice, osvežite kožu ovim maskama:

MUSKATNI ORAŠČIĆ

Muskatni oraščić možete da kupite u komadu, pa da ga izrendate, ili da kupite jednu teglicu već samlevenog oraščića. Ovaj prah je jako fin, pa predstavlja idealan sastojak za prirodan Piling Koji nije mnogo grub niti invanzivan. Ovaj piling možete koristiti na licu, ali i na telu, a miriše opojno.

Pomešajte sa kremom i koža će vam biti kao nova.

SODA BIKARBONA

Ovo je takođe jedan od sastojaka Koji se često korste za domaće pilinge, jer soda bikarbina ima sitne čestice koje nisu agresivne na koži.

Pored toga, ovaj sastojak verovatno već imate u kući, a i ako nemate, možete da ga kupite jer je jako povoljan. Jednostavno pomešajte sodu sa malo vode, tako da se formira pasta. Mešavinu nanesite na lice, ostavite da malo odstoji pa isperite nežno masirajući.

PASTA ZA ZUBE

Poznato je da pasta za zube može da se koristi za isušivanje bubuljica i generacije koje su uporno okreću ovom triku svedoče da je ovo zaista delotvorna metoda.

Pastu pomešajte sa solju i tako napravite piling koji ne samo da je jako osvežavajući, već i pomaže u posri protiv svih vidova bubuljica.

Ovako dobijenu masku bi trebalo dakoristite smo na delovima lica koji su zahvaćeni bubuljicama ili mitiserima i nikako na predelu oko očiju.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Tri maske koje osvežavaju: Pripremite kožu za šminkanje!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×