Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Urnebesno: Na ovim javnim mestima se ljubavnici najčešće kriju

Kombi koji prevozi hled

Ovaj Detektiv navodi da se neretko dešavalo da Ljubavnici sačekaju da se parkira kombi ispred fabrike pa da iz kola ulete unutra. Ono što je kod svakog para isto jeste to da žene uvek nose suknje, a da partneri izlaze iz kombija puni mrvica po sebi.

U grmlju

– Kada sam dobio zadatak da pratim dvoje ljubavnika, pomislio sam da je žene koja me angažovala, zapravo izmislila da je muž vara. Mesecima sam pratio čoveka, ali je on bio toliko zaposlen da prosto nije imao vremena ni da pomisli da prevari. Međutim, otkrio sam ga. Pratio sam ga na jutarnjem trčanju, gde se nekoliko metara od kuće sastao sa drugom ženom sa kojoj je išao na džoging. Trčali su jedno pored drugog dok nisu došli do mesta koje ima gusto grmlje i drveće i tu im se gubi trag nekih 20ak minuta. Nakon toga su oboje izašli iz grmlja, nastavili da trče put kuće i u nekom trenutku svako otišao svojom stranom. Postavili smo kamere u grmlju i otkrili da je zaista vara – ispričao je detektiv.

Na parkingu trgovačkog centra usred dana

– Parking je bio prepun, a bila je reč o aferi između muža i ženine sestre. Uhvatili smo ih na dan kada je bilo jako vruće, oko 30 stepeni. Snimio sam celu stvar i video sam tipa kako briše znoj s čela, a imao je negde oko 50 godina. Valjda su jednostavno tražili nešto drugačije – otkriva detektiv.

Javni toaleti

Ovo je vrlo često mesto za preljubu. Skriveni su, sigurni, a pri tom imaju i dozu spontanosti. Ali ako planirate da nekoga uhvatite u javnom wc-u na delu, morate to da uradite vrlo oprezno jer ako jednom ukapiraju da ih pratite, teško ćete ga ponovo uhvatiti, saveti su detektiva.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Urnebesno: Na ovim javnim mestima se ljubavnici najčešće kriju

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×