Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lokne koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Predivna kosa bez figara

Lako je napraviti lokne i lepu frizuru sa figarom ili presom za Kosu, ali sve znamo da bez obzira koliko vodimo računa to oštećuje kosu. Zato vam nudimo nekoliko rešenja uz pomoć kojih ćete brzo i lako uviti kosu bez toplote.

KOREJSKI TALASI

Za ove neuobičajete jedinstvene talase će vam trebati jedna od onih koristih traka za pravljenje punđe, u kojoj se nalazi žica. Bitno je da bude nešto što može da zadržava oblik, baš kao što je ova traka. Kada ste nabavili neophodnu opremu, ostatak je veoma prost. Jendostavno namotajte kosu na traku i savijte krajeve. Kosa će tako ostati cele noći, a ujutru ćete imati neobične i prelepe talase.

BUJNE LOKNE

Sve što će vam trebati sa ove lokne jesu ukosnice i malo vode. Nakvasite pramenove, pa ih obmotavajte oko tri prsta, sve do korena kose. Tu loknu pričvrstite ukosnicom ili šnalom, pa kada je cela kosa gotova, legnite na spavanje. Ovo je sjajan način da se ujutru probudite sa loknama, a bez glavobolje od neudobnih viklera.

TALASI POMOĆU KRPICA

Ovaj tutorijal će vam pokazati kako da dobijete lepe, uredne talase pomoću stare majice ili krpe. Jedina razlika od naše tradicionalne metode krpicama, jeste u tome štoi se na sredini svake trake od platna napravi jedna rupa. Zatim se krajevi kose provuku kroz tu rupu, a traka se okreće na gore i dako se kosa oko nje obmotava.

OPUŠTENI TALASI

Ova metoda je posebno pogodna za devojke koje imaju prirodno loknavu kosu, koju žele malo da primire tokom noći. U videu je objašnjeno kako kosu da podelite, umotate u zavrnete, na takav način da ona ujutru zadržava oblik talasa i loknica. Neće vam biti potrebno više od pet minuta da shvatite kako se radi, a rezultati su sjajni.

LOKNE SA TRAKOM ZA KOSU

Ovo je jedan od najpopularnijih načina za pravljenje lokni bez upotrebe toplote, jer daje sjajne rezultate, ne žulja i pravi se veoma lako. Na potpuno osušenu kosu stavite traku, preko čela. Zatim kosu počnite, prame po pramen, pa uvlačite ispod i oko trake. Kada dođete do kraja, potrudite se da uvučete sve krajeve. Ako imate jako dugu kosu, krajete možete i odvojeno uviti.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Lokne koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Predivna kosa bez figara

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×