Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Priuštite mu veče u kome će uživati: Senzualna masaža za vašeg partnera

Često pored  svih obaveza koje imamo zaboravljamo da i muškarcima nije uvek baš lako. Iako Svog Partnera često gledamo kao oslonac, istina je i da muškarcima često treba nežnost i pažnja.

Zato ga još večeras iznenadite senzualnom opuštajućom masažom, a on će vam sigurno to uzvratiti na najbolji način. Masaža može da bude i sjajna predigra, tako da ko zna šta sve može da se dogodi.

Evo na šta morate da obratite pažnju:

AMBIJENT:

Masaza

Foto: Profimedia

Ambijent je izuzetno važan za kompletan doživljaj. Napravite atmosferu sličnu onoj u salonu. Upalite mirišljave sveće, prigušite svetlo, pustite neku ambijentalnu muziku.

Masaža treba da bude upotpunjena odgovarajućim esencijalnim uljima. Pitajte partnera koje mirise voli i raspitajte se koji deluju opuštajuće. Pre nego što ulje nanesete na leđa svog partnera, zagrejte ga na svom dlanu i između prstiju. Hladno ulje je “neprijatno iznenađenje” za kožu i može da izazove napetost kod Osobe Koju Masirate.

ZONE NAPETOSTI:

Usredsredite se na vrat, ramena i gornji deo leđa, jer su to zone u kojima se nakuplja stres i na koje se odražava napetost. Mišići i nervi u ovim delovima tela se grče, a masaža, čak i ona koja nije profesionalna, može vrlo efikasno da ih opusti. Naravno, kao laik vi ne možete razbiti sve čvorove, niti poznajete tehniku profesionalne relaks masaže.

Ipak, blagi pritisak na ove zone delovaće opuštajuće i mišići će se sigurno osloboditi tenzije. Strogo vodite računa da ne dirate kičmu! Ne naslanjajte se na kičmeni stub i ne pritiskajte pršljenove, kako ne biste prouzrokovali povrede.

KAKO TREBA DA SE RADI MASAŽA:

Masaza

Foto: Profimedia

Pre nego što počnete da masirate, blago dlanovima pritisnite kožu na leđima svog partnera i polako vucite šake od vrha leđa ka kukovima. Toplina vaših ruku preći će i na kožu osobe koju masirate, a to, takođe, prouzrokuje izuzetno opuštajući efekat. Masaža se nastavlja gnječenjem mišića – opet od vrata ka zadnjici, sa obe strane kičmenog stuba. Dodajte ulja koliko vam je potrebno, kako bi ruke lepo klizile.

Zatim raširite prste, pa šakama, kao grabuljama, prelazite po partnerovim leđima. Pritisak prstiju može da bude i jači, kako biste dublje dotakli mišićno tkivo.

Improvizujte! Neka vam partner kaže kakav mu dodir najviše prija, na koje zone da se skoncentrišete i koja ulja da koristite. On će sigurno uživati i u nežnim poljupcima po vratu ili leđima dok ga masirate. Još ako sve upotpunite sa seksi donjim vešom, biće vam veoma zahvalan.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Priuštite mu veče u kome će uživati: Senzualna masaža za vašeg partnera

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×