Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Otrava care omora o relatie...gelozia

Tags: avea

Uneori viata e formata din aparente.
Diferenta dintre realitate si aparenta este ca prima nu este mereu placuta, iar a doua este prima deformata.
 O aparenta este relatia perfecta, pe care gandea ca o are tanara ce intalnise in sfarsit barbatul care avea puterea sa o faca sa uite restul lumii. Era indragostita si ca orice alt om ce traieste sub vraja acestor sentimente a ignorat gesturile si intrebarile lui ce nu aveau legatura nici cu ea, nici cu relatia lor.
 Desi i-a impartasit ceea ce simtea, el nu credea. El traia intr-o alta aparenta.
 Intr-una dominata de incertitudine si de frustrare, in care dragostea ei era doar o iluzie. O iluzie ce avea menirea de a-l distruge si de a-l ingenunchia in fata durerii unei tradari.
O privea si doar asta avea in minte. Ca daca nu azi, cu siguranta maine sau intr-o alta zi apropiata se va intampla. Ea va cunoaste alt barbat si ceea ce are el acum, va apartine altuia, iar gandurile sale trezeau un demon in interiorul sau.
Un demon ce ii soptea la ureche intrigi atunci cand o vedea zambind cu un prieten sau un coleg. Ii chinuia mintea cu tot felul de imagini pacatoase atunci cand nu ii raspundea la telefon. Il sufoca cu fumul incompetentei ce mocnea in fiinta sa.
A incercat sa se lupte cu gandurile negre si suspicioase dar era mult prea slab si neincrederea in propria persoana era hrana pentru demonul ce pusese stapanire pe el.
 Asa ca a inceput sa construiasca un zid  intre ea si restul lumii, gandindu-se ca in felul asta va proteja relatia lor. Ei nu i-a convenit, dar aparenta unei iubiri perfecte a convins-o sa accepte, rand pe rand fiecare caramida din zidul ce el il ridicase intre ea si realitate.
A crezut ca ii e bine asa, dar in timp si-a dat seama ca nu mai poate trai captiva in lumea pe care mintea unui om bolnav de gelozie i-a creat-o. A realizat in timp ce tristetea si singuratatea luau locul tineretii si visurilor frumoase de alta data ca relatia ei nu este una de iubire, ci de control.
A incercat sa vorbeasca cu el, sa-i spuna cum se simte, cum situatia asta dintre ei ii otraveste sufletul, dar el nici nu a vrut sa auda. I-a spus pe un ton rastit cat de nedemna este de iubirea lui si ca nu merita nimic din tot ce ii ofera.
     Erau cuvinte grele pe care ea le-a crezut dominata de puterea pe care el o avea asupra-i. Si a tacut atunci, complacandu-se intr-o viata in care orice privire sau orice gest trada o posibila infidelitate. Pana intr-o zi cand a spart cu ura zidul ce devenise orizontul lumii sale si a plecat, parasind anii ce i-a petrecut acolo si pe cel ce ii era stapan si nu iubit.
L-a auzit in urma ei strigand a disperare, dar nu s-a uitat inapoi.
A fugit departe de omul cu care aparent avea o relatie de iubire dar in realitate nu era decat victima unui obsedat de propria impotenta.

Maya Angelou: "Singur. Absolut singur. Nimeni, absolut nimeni, nu poate trai singur."

This post first appeared on Just Another Girl Under The Sun!!!!, please read the originial post: here

Share the post

Otrava care omora o relatie...gelozia

×

Subscribe to Just Another Girl Under The Sun!!!!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×