Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum abordezi o tipa intr-un grup mixt la un bar

3 Pasi simpli:

1) Imediat ce intrii in bar, incepe sa vorbesti cu cineva, cu oricine. Trebuie sa intrii in stare, oamenii o sa inceapa sa fie curiosi despre tine. O sa iti fie Mai Usor sa vorbesti cu tipele dupa.

2) Combina grupurile (fa cunostinta). Comporta-te ca o gazda si fa oamenii sa vorbeasca unii cu altii. Fa Asta fara motiv de agatat la inceput, fa asta sociabil si generos. Oamenii o sa aprecieze asta si o sa te rasplateasca.

3) Daca nu primesti semnale clare, inchide interactiunea cu tipele folosind un motiv social. Daca ii spui ca vrei sa planuiesti o petrecere weekendul urmator si vrei sa o inviti si pe ea, o sa fie mult mai confortabila sa iti dea numarul de telefon decat daca ai invita-o la o cafea a doua zi.

agatat la bar clubDe Aici incepi sa comunici cu ea fara presiunea ca vrei sa o scoti la o intalnire, o sa pari ca un tip normal, “baiatul bun”. Las-o pe ea sa munceasca sa converteasca relatia asta de prietenie intr-una personala.

Nu trebuie sa simti nevoia sa Intretii Tot Grupul. Tine minte ca scopul tau este sa intrii in conversatie doar cu tipa de care esti atras, nu sa intretii tot grupul.

Cel mai usor sa aflii care sunt conexiunile interioare e printr-o intrebare de genul: “cum va cunoasteti?”

Izoleaza, izoleaza, izoleaza! 

Apoi gandeste-te la logistica. Aici trebuie sa izolezi cat de rapid poti deoarece in timp ce intrigi intregul grup, seductia adevarata se face unul la unul.

Am izolat o gramada de tipe, spunandu-le ca e prea mare galagie aici, luandu-le de mana si dirijandu-le intr-un colt intunecat… Cheia e sa o faci, nu conteaza cum… gasesti tu un motiv.

Odata ce m-am calificat si am aflat unde sta sau cum a ajuns la club/bar intreb “V-ati intalnit toti aici sau ati inceput sa petreceti acasa?” De aici aflii daca a venit singura (cea mai buna optiune), a venit cu prietenele/prietenii ei sau daca ea e soferul (mai rau). Acum stii daca mergi pe optiunea “sex in seara asta”.

 This post first appeared on PickupArtist - Seductie Pentru Barbati Ocupati, please read the originial post: here

Share the post

Cum abordezi o tipa intr-un grup mixt la un bar

×

Subscribe to Pickupartist - Seductie Pentru Barbati Ocupati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×