Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce am învăţat după 7 ani despre frica de abordare

Cum să treci peste frica de abordare în paşi simpli.

Salutare!

După ce am fost zilele acestea cu comunitatea de seducţie, pickup din Timişoara am observat multe lucruri interesante: stiluri diferite de  seducţie, tipe fericite, tipe „playerite”, instant date-uri, numere şi întâlniri stabilite cu succes  dar ….am văzut şi frică de abordare la uni.

Da, frica de abordare a fost ceva care se observa subtil printre uni bărbaţi. Majoritatea abordau fiecare femeie superbă care le trecea în cale dar mai erau şi bărbaţi prinşi în acea teamă de a se duce la tipă.

Până la sfârşit bărbaţii au trecut peste această teamă prin lucru şi voinţă dar pentru că vrem să facem trecere peste această etapă mai uşoară ţi-am pregătit paşi simpli prin care să ajungi să cucereşti zilnic frica de abordare:

Cum ziceam frica de abordare nu va dispărea niciodată dar poţi fii inteligent în abordarea ei şi să nu o laşi să te copleşească. Totul ţine de a face paşi mici cu care eşti confortabil şi apoi să creşti treptat dificultatea.

Încearcă şi procesul prezentat în video şi ai să vezi cum ajungi să fii mai confortabil şi relaxat în a aborda tipa care îţi place.

O zi cu multe femei frumoase,

Rafael RouéThis post first appeared on PickupArtist - Seductie Pentru Barbati Ocupati, please read the originial post: here

Share the post

Ce am învăţat după 7 ani despre frica de abordare

×

Subscribe to Pickupartist - Seductie Pentru Barbati Ocupati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×