Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum să cunoşti femei de Paşte

Salutare!!

Acesta este scurt un material pentru cei care vor să cunoască femei şi cu ocazia Paştelui.

Tu şi ea:

Foarte mulţi bărbaţi de sărbători vor să aibă o femeie care să le fie alături, cineva cu care să se bucure de timp calitativ petrecut împreună, nu numai de sex, dar majoritatea merg singuri acasă de paşte.

Asta li se întâmplă şi femeilor, de sărbători simt mai pronunţat lipsa unui partener în viaţă. Astfel vor face în mod inconştient ceva ca să atragă acel partener. Majoritatea femeilor sunt plecate din oraş ca să îşi petreacă timp cu familia dar ele nu vor fi 24 din 24 cu familia, ci vor sta o porţiune considerabilă de timp pe facebook.

Mediul de comunicare:

Recomand să vorbeşti în persoană cu o femeie dar dacă ea merge în Chişinău iar tu eşti în Timişoara facebook-ul este un bun metodiu pentru a începe o conversaţie.

Facebook a devenit ceva care face parte din rutina zilnică a femeilor, în funcţie de educaţia ei, statusul său social, profesional ea îşi va petrece mai puţin sau mai mult timp pe facebook. Pe facebook cu ocazia paştelui vor fi o abundenţă de poze în care ea îşi prezintă viaţa în cea mai bună lumină pentru a comunica valoarea ei şi a atrage acel bărbat alfa.

“Like-urile, mesajele din social media declanşează eliberarea de dopamină în corp… provoacă dependenţă ca şi alcoolul, drogurile” Simon Sinek.

Un mesaj potrivit si un like poate deschide multe “porţi”

Femeile se bucură de mesajele bărbaţilor fiindcă primesc mici doze de dopamină dar bărbaţii nu ştiu cum să folosească asta în avantajul lor, ei se repetă cu aceleaşi replici:” Bună, eşti drăguţă.. ce faci.. etc..” ceea ce rar funcţionează.

Tu poţi să fii diferit şi să începi conversaţia într-un mod interesant.

Majoritatea femeilor au poze cu citate sau poze în care evidenţiază altceva decât corpul, rochia, manichiura… vorbesc de acele poze, postări în care au mers la un eveniment interesant, au făcut voluntariat, au cântat, călătorit într-o ţară străină, orice altceva decât lucruri superficiale. Identifică acea postare.

După ce ai identificat acea postare acordă-i un like şi deschide cu un mesaj privat legat de acel subiect.

Astfel ai comunicat din simpla deschidere că tu eşti genul de bărbat selectiv care nu este impresionat de frumuseţe ci de calităţile ei. Da, ne plac femeile frumoase dar pe lângă frumuseţe vrem o femeie care să şi aibă ceva în cap nu să pleci după ce stai 30 minute pentru că ţi-ai dat seama că în afară de statusul ei de model nu are nimic altceva.

După ce ai deschis conversaţia comunicând în mod indirect că eşti un bărbat selectiv vei continua cu celalte parţi ale seducţiei online, detaliere precisă pe https://www.pickupartist.ro/articole-seductie/o-abordare-corecta-pe-facebook-si-tinder.

Idea principală este să treci prin Atracţie (1 Demonstrarea personalităţi tale, 2 Demonstrarea personalităţii ei) Confort, Conexiune (Puncte comune, cadrul noi) şi Schimbarea mediului de conversaţie, ia-i numărul.

Ia fiecare treaptă în parte şi aplic-o, poate dura o zi, două, trei, dar dacă te ţi de treabă o să ai un iepuraş de paşte foarte dispus să vină să te viziteze în privat

Concluzie.

Paştele ca orice sărbătoare e o bună oportunitate de a cunoaşte femei în mediu online pentru că majoritatea femeilor au ajuns să fie dependente de dopamina declanşată de social media. Ce contează cel mai mult este să te diferenţiezi la deschidera converaţei de sutele care îi scriu şi să urmezi cu răbdare procesul de seducţie.

Paşte fericit bărbaţilor!This post first appeared on PickupArtist - Seductie Pentru Barbati Ocupati, please read the originial post: here

Share the post

Cum să cunoşti femei de Paşte

×

Subscribe to Pickupartist - Seductie Pentru Barbati Ocupati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×