Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Stiluri de a seduce femei

După ce am studiat ceva timp tipare de seducţie, seducători am ajuns la mai multe abordări a seducţiei dar din toate 4 stiluri ieşeau în evidentă, prin popularitatea lor.

Astăzi am să îţi vorbesc despre acele 4 stilurile de seducţie şi despre cum poţi să ai parte de succes adoptând un singur stil.

Dacă eşti nou în seducţie, atunci trebuie neaparat să-ţi dai seama ce stil funcţionează pentru tine.

Când eu am început, nu ştiam ce ar fii funcţionat cel mai bine pentru mine. Ştiam că nu eram tipul mecanic sau incredibil de social, deci aveam nevoie de ceva care să-mi complementeze atuurile mele naturale şi tu trebuie să faci la fel.

Deci hai să începem:

Iluzionistul

Acesta este cel mai puţin folosit stil, dar trebuie menţionat deoarece ştiu tipi care au succes cu acest stil. Imaginează-ţi iluzionistul ca cineva căruia îi place să impresioneze femeile cu trucurile lui. Nu trebuie să fie chiar iluzionist, trebuie doar să ştie câteva metode cu care să înceapă conversaţia.

Stilul acesta se bazează mai mult pe captarea atenţiei, în speranţa că femeile îl vor găsii atractiv din cauza valorii lui sociale, care de fapt este temporară.

Cum să fii iluzionist:

Învaţă câteva trucuri pe care le poţi face la bar pentru a putea începe conversaţii.

Sau câteva trucuri, iluzii pe care le poţi folosi pentru mulţimi dar şi 1 la 1.

Învaţă să citeşti în palmă, analizează la rece şi foloseşte trucuri simple care uimesc femeile.

Foloseşte chestii mici care să atragă atenţia. Personal nu recomand acest stil, dar din ce observ este din ce mai des folosit în comunitatea de seducţie.

Îndrăzneţul amuzant

În mod cert este cel mai popular dintre cele 4, mai ales pentru cei mai tineri. Cum a mai fost spus, dacă eşti mult prea îndrăzneţ (obraznic) o să fii perceput ca un nesimţit… cu toate acestea, dacă eşti şi amuzant pe deasupra, vei fii doar acel tip care îl foloseşte doar pentru a se amuza. Dar dacă vei folosi 50/50% aceste două o să ai un succes nebun.

Acest tip nu numai că va face femeile să aibă încredere în el sau să îşi dorească să fie în preajma lui, el de asemenea le va face să-şi dea seama că, el este un partener sexual. Femeile consideră tipul ăsta ca fiind SUPER atractiv.

Cum să fii îndrăzneţ/amuzant:

Axează-te pe a fii jucăuş în cea mai mare parte a timpului şi apoi spune sau fă ceva îndrăzneţ.

Gândeşte-te la asta ca şi la condimentarea unei mâncări. Nu fi timid să-i faci anumite remarci să o pui la respect, ea va aprecia asta chiar dacă nu o zice.

Încearcă observaţii îndrăzneţe/amuzante şi uităte ce reacţii primeşti, pentru a le adapta şi a deveni naturale, eficiente.

Tipul petrecăreţ

Cu toate că îndrăzneţ/amuzant funcţionează bine pe marea majoritate din femei. Există un tip care cel mai probabil se va culca cu cele mai frumoase femei imaginabile, iar acesta este tipul petrecăreţ. Valoarea lui socială e extrem de mare, încrederea în sine e de neclintit şi este cel mai dorit tip din acel loc.

Femeile vor să fie văzute cu el, vor să se culce cu el şi bărbaţii vor să fie pe lângă el, ca să absoarbă puţin din succesul lui.

Cum să devii tipul petrecăreţ:

Creează cercuri sociale cu statut social ridicat care să iţi aducă mai târziu femei frumoase. O reţea de tipi cu bani, care nu se zgârcesc când vine vorba de băgat bani în cluburi/petreceri private.

Întotdeauna să ai un eveniment unde să te duci, oricare ar fi timpul sau locul… fă-l să se întâmple. Astfel vei fii înconjurat de femei frumoase care se bat pe atenţia ta.

Încrezător tăcut

Stilul acesta de seducţie este practic James Bond. El e cool, calm, adunat şi întotdeauna tăcut cu o radiere de încredere. Deci nu îl vei vedea pe el încercând să impresioneze femei cu mişcări speciale sau să apară gălăgios încât doar el să fie văzut. Dar îl vei vedea ieşind pe uşa din spate cu o fata superbă în orice zi a săptămânii.

Cum să fii încrezător tăcut:

Vorbeşte mai puţin şi lasă-ţi acţiunile să vorbească… foloseşte atingerile… multe atingeri, escaladează fizic pe munte 🙂

Nu căuta validare de la nimeni, tu eşti tot ceea ce o femeie îşi doreşte şi nu trebuie să fie împărţit cu nimeni.

Ţinteşte să fii tipul misterios, eviţi întrebările şi niciodată nu răspunde direct.

Nu lăsa pe nimeni să se pună cu frame-ul tău. Modul tău de a gândi este la fel de solid precum Zidul Chinezesc.

Vezi unde te regăseşti şi dezvoltăţi acel mod de a seduce pentru a folosi calităţile tale în avantajul tău.

Povesteşte pe forum despre experienţa ta cu acest stil.

Un weekend extraordinar!This post first appeared on PickupArtist - Seductie Pentru Barbati Ocupati, please read the originial post: here

Share the post

Stiluri de a seduce femei

×

Subscribe to Pickupartist - Seductie Pentru Barbati Ocupati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×