Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bojan Pajtić: Vučić je rijaliti zvezda, a ne političar

Igor Besermenji mladi novinar i kolumnista iz Novog Sada objavio je intervju sa Bojanom Pajtićem, profesorom i bivšim predsednikom Demokratske stranke.

– Kriza sa epidemijom koronavirusa samo je ogolila ono što smo znali – državu vode neznalice i hohštapleri kojima je važnije da ne izgube jedan glas na izborima, nego što će biti izgubljen jedan život – rekao je Pajtić za portal Besermenji.

– Kako, nego tako, da objasnimo činjenicu da je Vučić organizovao masovni skup podrške sebi u Valjevu, u trenutku kada je korona već počela da hara Srbijom? Nakon toga je Valjevo postalo žarište zaraze. Kako, nego tako, da objasnimo to što je SNS naterala čak 50.000 ljudi da stoje i čekaju u velikim grupama da potpišu listu te stranke, a dovoljno je 10.000 za učešće na izborima? I to se dogodilo u periodu u kome je virus već itekako uzeo maha u našoj zemlji – podsetio je Pajtić.

Spot u kome lider SNS Aleksandar Vučić simulira “Trumanov šou“ je sjajna paradigma njegove vladavine, kaže Pajtić dodajući da dobri ekonomski rezultati, napredak u oblasti nauke i obrazovanja, ubrzavanje evropskih integracija, profesionalizacija uprave, demokratizacija društva – postoje samo na televiziji.

– Vučić nije političar, on je Rijaliti Zvezda koja 24 časa ‘visi’ na svim televizijama i kreira sliku Srbije kakva ne postoji. Srećne, slobodne, demokratske, bogate – naglasio je nekadašnji predsednik DS-a.

Monstrume i lažovu: Baka (97) cepa Vučićevo pismo i baca ga u WC šolju (VIDEO)

The post Bojan Pajtić: Vučić je rijaliti zvezda, a ne političar appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Bojan Pajtić: Vučić je rijaliti zvezda, a ne političar

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×