Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Retrogradni Uran u Biku do 10. januara 2020. godine: Nagle promene na polju ljubavi i finansija

Retrogradni Uran U Biku Do 10. Januara 2020. Godine: Nagle Promene Na Polju Ljubavi I Finansija

Pre nekoliko dana planeta Sunčevog sistema – Merkur je izašla iz svog retrogradnog hoda i krenula je svojom direktnom putanjom. Međutim, i dalje osećamo njegov uticaj, te ne smemo se potpuno opustiti.

Ali, još jedno nebesko telo počinje retrogradno da se kreće i na taj način nam Donosi Uzbudljive Promene i nova buđenja, piše mogujatosama.rs.

U pitanju je planeta Uran.

Planeta Sunčevog sistema, Uran, 11. avgusta napušta svoju direktnu putanju, ulazi u retrogradni hod i sve do 10. januara 2020. godine će se ovo nebesko telo kretati na ovaj način.

Sve ovo se dešava dok je Uran u znaku Bika u čije polje je ušao 15. maja 2018. godine i tu ostaje do 26. aprila 2026. godine.

Dok ne uđe u polje Blizanca, Uran će se jednom godišnje retrogradno kretati i to će trajati 155 dana.

Horoskopski znak Bik je tipičan zemljani znak i za njega se vezuju ležernost, spor tempo, situacije bez žurbi i događaji koji se odvijaju baš onako kako treba.

Takođe, sinonim je za materijalnu sigurnost i pouzdanost. Pripadnici ovog znaka zodijaka su veoma kreativni i tvrdoglavi.

Upravo zbog toga, retrogradni Uran u znaku Bika donosi uzbudljive promene i nagle pobune. Međutim, sve to će činiti u miru, bez pravljenja haosa i uznemirenosti.

Plemeniti aspekti ove planete u direktnom hodu deluju i na njegov uticaj u retrogradnom, te nam Uran ovim kretanjem donosi promene na polju ljubavi, ali i u finansijama.

Ovaj period će biti pogodan za sve zaljubljene horoskopske znakove koji imaju u planu da svoju vezu podignu na viši nivo.

Takođe, za sve one koji nisu u braku ili vezi će doneti veliku ljubav i mnogo emocija.

U ovom periodu, svi horoskopski znakovi će raditi na svojim unutrašnjim stavovima i ponašanju, kao i na svom mentalnom stanju koje će prouzrokovati i željenje rezultate u spoljnjem svetu.

Zato se potrudite da dođete do onoga što želite.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

The post Retrogradni Uran u Biku do 10. januara 2020. godine: Nagle promene na polju ljubavi i finansija appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Retrogradni Uran u Biku do 10. januara 2020. godine: Nagle promene na polju ljubavi i finansija

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×