Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fotografija sa venčanja Dina Dvornika govori koliko je bio jedinstven i „iščašen“

Fanovima fank zvuka, muzike generalno, splitski umetnik Dino Dvornik zauvek će nedostajati.

Autentičan i ekscentričan, Dvornik je svojim odlaskom ostavio veliku prazninu na muzičkoj sceni naših prostora, koju još uvek niko nije uspeo da popuni.

Više nego fanovima, Dino nesumnjivo nedostaje svojim prijateljima i onima koji su ga poznavali, a pre svih njegovoj supruzi Danijeli Dvornik.

Ona se prekjuče prisetila dana kad se udala za Dina i na Instagramu objavila nikad pre viđene fotografije s njihovog venčanja, a preneo ih je portal Noizz.

View this post on Instagram

Naletila sam kod mame na neke fotografije . Tog dana 12.08.1989 u 19.10 min smo se vjenčali, Skromno Bez Ikakvog glamura u krugu najbližih .Bili smo najčudniji mladenci i vjerojatno jedina mlada u ljubičastoj vjenčanici tih dana,mjeseci i godina. Ja sam se odvezla u Yugu 45 a Dino me je pratio na bicikli 😂😂😂😂. #ljubavjeto #uvijekoriginalni #uvijeksvoji #nitkokaoDino❤

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

„Naletila sam kod mame na neke fotografije. Tog dana 12.08.1989 u 19.10 min smo se vjenčali, skromno bez ikakvog glamura u krugu najbližih. Bili smo najčudniji mladenci i vjerojatno jedina mlada u ljubičastoj vjenčanici tih dana, mjeseci i godina. Ja sam se odvezla u Yugu 45, a Dino me je pratio na bicikli“, napisala je Danijela i dodala hashtag „nitko kao Dino“.

A ispod slika su se nizali komentari:

„Velika i prekrasna ljubav“,

„Predivno i posebno i originalno! Izvan ukalupljenih okvira! Dobro se sjećam“,

„Predobra slika i odličan stayling… I ja sam jednom, baš na današnji dan, nosila tamnoljubičastu vjenčanicu…“,

„Bili ste baš posebni“…

Najgore stvari koje su mlade doživele na svoj „najlepši“ dan

The post Fotografija sa venčanja Dina Dvornika Govori koliko je bio jedinstven i „iščašen“ appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Fotografija sa venčanja Dina Dvornika govori koliko je bio jedinstven i „iščašen“

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×