Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ovo je najglasniji seks na planeti od kog se gubi sluh

Ovo Je Najglasniji Seks Na Planeti Od Kog Se Gubi Sluh

Mislili ste da su vam komšije glasne? Zamislite ljubavne zvuke koji su zainteresovali gomilu naučnika.
Jednom godišnje 1,5 milion morskih riba vrste „carvina drum“ okuplja se u Meksiku, a zvuk njihovog orgijanja toliko je glasan da izazivaju gubitak sluha kod ostalih sisara.

Svakoga proleća delta reke Kolorado u Meksiku postaje „najglasnije mesto na planeti“. Naučnici kažu da samo jedna riba ove vrste proizvodi zvuk kao „veoma glasan kalašnjikov“ ili pak, „masa ljudi koja navija na stadionu“.

Kolektivno orgijanje ovih riba je toliko glasno da su mnogi sisari u njihovom okruženju delimično ili čak potpuno izgubili Sluh.

– Njihova buka je pogubna za prve komšije – foke, morske lavove i delfine, koji izgube sluh na nekoliko nedelja, a neki čak i zauvek – kaže Timoti Rovel, morski biolog sa Univerziteta u San Diegu.

Karvina može da poraste do jednog metra, a teška je uglavnom do 12 kilograma. Nažalost, njihova „ljubavna buka“ ih čini i lakim plenom, pa tako brzo privuku pažnju ribolovaca. Čak oko 500 malih brodova ulovi hiljade tona karvine tokom sezone mrešćenja.

Izvor: Noizz.rs

Pročitaj i:

Seks fantazije o kojima žene ne vole da pričaju

Da li muškarac može da voli dve žene istovremeno?

m

The post Ovo je Najglasniji Seks na planeti od kog se Gubi Sluh appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Ovo je najglasniji seks na planeti od kog se gubi sluh

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×