Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

SEX SIMBOLI ’90-ih (FOTO)

Teško je poverovati da su devedesete bile pre par decenija. Zbog određenih situacija u našem društvu i danas, ponekad imamo utisak kao da su bile juče. Ali zub vremena niko ne može da izbegne. Vreme teče, mi starimo, a tako je i sa nekadašnjim seks simbolima.

Dame koje su tokom devedesetih godina proglašavane najlepšima, za kojima su muškarci ludeli širom sveta i kačili njihove postere u sobama, danas je teško prepoznati, a i karijere su im polako na zalasku. Njihovo pojavljivanje u javnosti je ranije izazivalo gužvu i euforiju, ali popularnost u kojoj su tada uživali, za mnoge od njih je sada davna prošlost.

U galeriji ćemo vam predstaviti dame koje su bili seks simboli devedesetih godina, lepota ih i dalje krasi, ali ih je javnost uglavnom zaboravila. Od Karmen Elektre pa do Pamele Anderson, koja je kod nas bila toliko popularna da je dobila čak i pesmu, POGLEDAJTE kako danas izgledaju neke od najlepših žena iz sveta šoubiznisa poslednje dekade 20. veka.

Pamela Anderson

OSTALE FOTOGRAFIJE POGLEDAJ OVDE

Turbo-folk koji smo “voleli” i kojim su nas bombardovali 90-ih (VIDEO)

The post Sex Simboli ’90-ih (FOTO) appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

SEX SIMBOLI ’90-ih (FOTO)

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×