Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Golden Krishna på From Business to Buttons – undvik onödiga gränssnitt

Golden Krishna körde en homerun på From Business to Buttons 2016 i Stockholm med att ifrågasätta att det ständigt tycks behövas ett grafiskt/visuellt användargränssnitt för minsta lilla funktion. Kanske är ”there’s an app for that” inte svaret på alla behov?

Konferensen From Business to Buttons arrangeras av inUse och vänder sig till folk som jobbar med interaktionsdesign, användarupplevelser (UX) och servicedesign i största allmänhet. Inuse har äntligen börjat släppa videoklippen från årets konferens och först ut var Golden Krishna i slutet av april.

Under 2016 kördes konferens From Business to Buttons för första gången på Münchenbryggeriet. Lokalen var i alla fall inte för oss senkomna fullt lika bra som Berns Salonger/Circus föregående år, främst för att det inte fanns sittplatser till alla, men också för att det förstås är charmigare i en teatersittning än på ett platt golv.

Kolla in denna spellista på Youtube om du vill ha fler tips på videoklipp ›

Golden Krishna – The best interface is no interface

Förhoppningsvis följer de andra föreläsningarna inom kort. Själv satt jag i bilkö i Gamla stan hela första föreläsningen, så den ser jag fram emot.

Föreläsningar som förr eller senare dyker upp kommer att vara med Susan Weinschenk, Abby Covert, Patricia Moore, Jeff Veen, Simon Bennett, Margaret Gould Stewart, Kjell Persson och Al Gore.

Länkar om webbstrategi och From Business to Buttons

  • From business to buttons
  • Spellista på Youtube med föreläsningar för webbstrateger

Inlägget Golden Krishna på From Business to Buttons – undvik onödiga gränssnitt dök först upp på Webb­strategi för alla.This post first appeared on Webbfunktion.com, please read the originial post: here

Share the post

Golden Krishna på From Business to Buttons – undvik onödiga gränssnitt

×

Subscribe to Webbfunktion.com

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×