Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost spart

Interesul creat de cazul Cioacă – Elodia a ajuns şi la hackeri. Probabil ca o reacţie la zilele de arest primite de Cristian Cioacă pentru că a Spart căuţa de mail a nevestei, hackerii au atacat pagina site-ului oficial al Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Drept urmare, pagina de start www.scj.ro/default.asp a primit “semnătura” hackerilor – “collaps3 crew ownz u”. Altceva nu au mai făcut, dar este o suficientă avertizare pentru Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. “Organizaţia” care a atacat site-ul se declar o adeptă a non-violenţei, nefiind alterate alte date conţinute de respectivul site. Ceea ce au făcut hackerii este cam tot ce a făcut şi Cristian Cioacă (spargerea unui sistem informatic – infracţiune prevăzută de Legea 161/2003) numai că… prinde hoţul scoate-i ochii.

Stelian Bodeanu, purtătorul de cuvânt al ICCJ, a declarat că nu este niciun motiv de panică: “Am văzut. Avem un craniu pe el… L-a spart cineva… Nu e prima oară, a mai Fost Spart şi Anul Trecut. Aşteptăm până mâine când vin băieţii de la IT să rezolve problema”. Mai mult de atât, Bodeanu a comunicat şi faptul că ICCJ nu va face plângere la poliţie: “Oricum n-au ce să le facă. Au mai multe IP-uri şi nu intră din România. S-a făcut plângere şi anul trecut şi nu s-a rezolvat nimic. Oricum, ei intră numai în prima pagină a site-ului. N-au cum să intre în restul. Problema se va rezolva mâine”. Şi dacă vor intra “în restul”?This post first appeared on 365Days, please read the originial post: here

Share the post

Site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost spart

×

Subscribe to 365days

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×