Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik Nr.120 në 1Fakt

1Fakt Kuize

Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një problemi logjik.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Sa corape duhet të nxirrni nga dollapi me sy mbyllur për të qenë të sigurt se keni në dorë një palë corape të të njejtës ngjyrë nëse dini se në dollap keni 24 corape blu dhe 24 të kuqe.
 
Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi gjykimi.

Natyrisht përgjigjia e saktë është "3 CORAPE". Përgjigjia vjen pas një arsyetimi të thjeshtë.
- Tërheqim corapin e parë që është ose blu ose i kuq. Le tëthemi se është BLU
- Corapi i dytë do të jetë ose blu ose i kuq. Nëse BLU cifti u krijua. Nëse i KUQ cifti nuk krijohet por tashmë në dorë kemi edhe të KUQ edhe BLU.
- Tërheqim corapin e tretë dhe sigurisht kemi krijuar një cift një ngjyrësh.

Nëse ky kuiz ju pëlqeu bëjeni SHARE dhe merrni pjesë automatikisht në shorteun e fitimit të një libri të suksesshëm aktualish në librari. 5 fitues shpallen çdo javë.


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik Nr.120 në 1Fakt

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×