Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

10 Gjëra që Duhet t’i Dini Mbi Vaginën


Mendoni se dini aq sa u nevojitet mbi vaginën? Ndoshta kur të lexoni këto 10 fakte do të ndryshoni mendim.

-Klitori përmban 8 mijë fije nervore, më shumë se çdo pjesë e trupit dhe dyfishin e asaj që ka në kokën e penisit-Përmasat e vaginës janë 7 deri në 10 cm dhe dyfishohen në gjendje eksitimi-Vagina prodhon një lloj lubrifikuesi i quajtur “skualinë” e cila gjendet dhe te peshkaqeni.-Aktiviteti seksuale ndihmon vaginën të mos thahet-Një grua mund të arrijë teorikisht deri në 134 orgazma në 1 orë

LEXONI EDHE:
11 Fakte Pikante që Nuk i Dinit Rreth Filmave Porno…

 

-Vagina ka një mekanizëm vetëpastrimi-Muret e brendshme të vaginës janë të përthyera dhe hapen si një ombrellë kur penetron penisi-Brenda vaginës është një lloj bakteri që është i pranishëm edhe në kos-“Speculum”, instrumenti gjinekologjik i përdorur nga mjekët ekzistonte që në shekullin e 13-të-Vagina në latinisht do të thotë “Mhilli i shpatës”

This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

10 Gjëra që Duhet t’i Dini Mbi Vaginën

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×