Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik Nr.82 në 1Fakt


Ky Kuiz Logjik vjen tek ju në formën e një gjëegjëze.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Kush të ndjek gjithē kohën pas e nuk ka aspak frikë.

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi mundohet të krijojë konfuzion përmes pamjeve dhe shprehjeve dy kuptimëshe.

Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik Nr.82 në 1Fakt

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×