Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik Nr.18 në 1Fakt


Ky Kuiz Logjik vjen tek ju në formën e një gjëegjëze.

Kuizi flet për diçka që kur e ke don ta thuash por kur e thua e humbet.

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi mundohet të rrisë shkallën e vështirësisë përmes imazhit që krijon konfuzion.

Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik Nr.18 në 1Fakt

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×