Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik Nr.136 në 1Fakt

1Fakt Kuize

Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një gjëagjëze.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Gjeni cila është ajo gjë që ndonjëherë ikën shpejt e ndonjëherë ngadalë por shpejtësinë e ka gjithmonë të njejtë.
 
Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi gjykimi.


Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.

This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik Nr.136 në 1Fakt

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×