Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Test: Si do ta Kaloni Shën Valentinin?


Festa e Shën Valentinit eshte per te gjithe te dashuruarit

Dita e Shën Valentinit thuhet se ka lindur nga një prift i cili quhej Shën Valentin ku ai bëri martesë ilegale dhe ai u burgos dhe roja i burgut kishte një vajzë e cila ishte e verbër dhe ai e shëroi atë, dhe ata te dy u dashuruan në njëri tjetrin dhe prifti para se të vdiste i dërgoi vajzës nje letër që ia shprehi ndjenjat e tij dhe kjo ditë u quajt dita e Shën Valentinit dhe festohet në shumë vende të botës.

Ka shumë mënyra se si njerëzit zgjedhin të kalojnë Shën Valentinin, disa e adhurojnë e disa e injorojnë, të tjerë e kundërshtojnë! Bëni këtë test për të zbuluar me kë do të kaloni këtë festë dhe si.

Për të filluar testin klikoni LUAJ TANI më poshtë:


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Test: Si do ta Kaloni Shën Valentinin?

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×