Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Luaj Online - Kuizi i Logove


A mund të përputhni emrat e markave të njohura me logot e tyre? Shumica e logove janë të kompanive shumë të njohura ndërkombëtare dhe të cilat kanë hapur degët e tyre edhe në Shqiperi në shumicën e rasteve. Mbetet për të verifikuar vetëm sa të vëmendshëm keni qenë ju ndaj kompanisë të cilës i blini produktet.

Për të filluar kuizin zbrisni më poshtë, lexoni emrin e kopanisë dhe zgjidhni logon që i takon. Nëse nuk gjeni logon e saktë mjafton tv provoni sërish.

This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Luaj Online - Kuizi i Logove

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×