Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

3 Skena nga Filmat Pornografikë të Cilat Duhet t’i Provoni! (18 + )


Tri femra kanë zbuluar se cilat Skena Nga Filmat për të rritur kanë pranuar t’i përjetojnë me partnerët dhe kurrë nuk janë penduar - transmeton Mbleseri.com
1. “Njëra ndër fantazitë më të mëdha të femrave është seksi në vend publik, madje ka qenë edhe fantazi imja. Atë seks spontan, të zjarrtë kurrë nuk do ta harroj! Ju këshilloj që të gjeni vendin në të cilin mund t’u përkushtoheni epsheve, por që atë megjithatë askush të mos e shohë. Për shembull, në aeroplan, në park gjatë natës, në gardërobë të ndonjë qendre tregtare apo vende të ngjashme”, zbulon njëra damë.
2. “Fatkeqësisht, lodrat seksi për shumë femra janë diçka që i ruajnë vetëm për veten. Nuk është fare mirë nëse mbetet ashtu, kurrë nuk do të kënaqeni sikur unë! Më besoni, vibratori në duar të mashkullit, lojërat me toptha apo me unazë për stimulim garantojnë afsh për të cilin as që keni menduar se ekziston! Ajo ka qenë orgazma të cilën kurrë nuk do ta harroj”, thotë dama tjetër.
3. “Partnerët të cilët janë në lidhje të gjatë kryesisht kanë provuar çdo gjë, mirëpo kurrë mos harroni që loja e seksit nuk ka kufij. Këtë po jua them nga përvoja ime! Kur bashkëshorti dhe unë arritëm deri në atë pikë që provuam çdo gjë, mora guximin dhe i thash që dëshiroj të provojmë seksin anal, ndërkaq ai mua më propozoi seks mes sisëve. I provuam të dyja dhe që për të dy ishte një përvojë e paharruar seksuale! Tani në repertorin tonë të rregullt janë edhe këto dy “forma” të seksit!”, thotë dama e tretë.


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

3 Skena nga Filmat Pornografikë të Cilat Duhet t’i Provoni! (18 + )

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×