Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik i Shtëpive të Pa-Arritshme


Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një problemi logjik.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Si të vizitoni të gjitha shtëpitë dhe të përshkoni të gjitha rrugët nga një herë, pa kaluar dy herë rradhazi në një rrugë. Fillimi dhe fundi janë përcaktuar. Tani na tregoni e komente rradhën e shtëpive si i përshkoni ju sipas gërmave.

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon gjetjen e zgjidhje logjike dhe jo matematikore.

Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik i Shtëpive të Pa-Arritshme

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×