Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik i Fjalëve të Fshehura. Sa Sy - Mprehtë Jeni Ju?


Në këtë fotografi janë fshehur gjithsej 6 fjalë e të cilat janë shumë vështirë për t'i gjetur. I gjeni dot?

Po ju japim një ndihmë. Fjalët që janë të fshehura janë:

“words”,

“novel”,

“read”,

“story”,

“pages”,

“book”.

Ky është një kuiz fare i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon një sy të mprehtë dhe përqëndrim të fortë.

Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik i Fjalëve të Fshehura. Sa Sy - Mprehtë Jeni Ju?

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×