Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik i Moshës Time që Nuk ma Gjen Askush!Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një problemi logjik.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Sa vjec jam sot nëse dimë se mosha ime sot është sa trefishi i moshës që do të kem pas tre vitesh - (heqim) trefishin e moshës që kisha para tre vitesh.
 
Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi gjykimi.


Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik i Moshës Time që Nuk ma Gjen Askush!

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×