Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Luaj Online Falas 2020 - Free Online Game - Puzzle Games2020 është një lojë sfiduese puzzle me gameplay që i ngjan Tetris pak, por shkon më lart dhe më gjerë. Lojtari vendos blloqe të ndryshme në një bord lojë e 10 nga 10 fusha dhe ka për të mbushur linja horizontale ose vertikale për të bërë ato zhduken. Loja mbaron, nëse nuk ka më vend për të vendosur elemente në bord, në mënyrë që të jenë të kujdesshëm për të mos për të humbur hapësirë të çmuar, duke e vendosur elemente, pa i dhënë asaj një mendim të duhur.This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Luaj Online Falas 2020 - Free Online Game - Puzzle Games

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×