Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gjë - e - Gjëza e Krimit të Pandëshkuar. Pyet një Jurist/e


Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një problemi logjik.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Cili krim ndëshkohet nëse përpiqesh të kryesh krimin por nuk ndëshkohet nëse e kryen krimin.

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon gjetjen e zgjidhje logjike.

Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Gjë - e - Gjëza e Krimit të Pandëshkuar. Pyet një Jurist/e

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×