Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vetëm Personat Inteligjent Përfundojnë me Sukses Këtë Sudoku!


Sudoku është një lloj “puzzle” japoneze, zgjidhja e të cilit bazohet në logjikë, kurse vetë loja ekziston tashmë 1000 vjet. Loja përbëhet nga një fushë e madhe drejtkëndëshe, e ndarë në 81 kuadrate të vogla. Në suazat e kuadratit të madh, janë shënuar 9 seksione të fushave të mëdha 3x3.

Qëllimi i lojës është që të plotësoni të gjitha fushat me numrat nga 1-9. Kushtet e lojës janë që çdo numër duhet të shfaqet pikërisht 9 herë. Problemi është se një numër duhet të shfaqen vetëm një herë në çdo rresht, çdo kolonë dhe çdo seksion të fushave 3x3.
Lexoni edhe..

Kjo do të thotë se ju duhet të shkruani numrat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 dhe çdo numër në një rresht/kolonë/katror mund të shfaqet vetëm një herë. Në fillim të lojës, janë paraqitur numra të caktuar, kurse lojtari duhet të zbulojë se në cilat kuadrate janë numrat e tjerë të përshtatshëm. Sudoku mund të ketë një ose më shumë zgjidhje. Filloni tani te luani me poshte. Pasi ta zgjidhni klikoni lupen per te pare sa te sakte keni qene:


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Vetëm Personat Inteligjent Përfundojnë me Sukses Këtë Sudoku!

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×