Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ja Çfarë Ndikimi Ka Zëri i Femrës te Truri i Mashkullit


Vajza bëni kujdes, mos ulërini! Fraza “nuk mund të dëgjoj më të flasësh” tashmë ka një bazë shkencore. Po, sepse zëri femëror sjell lodhje e deri dëmtim në trurin e mashkullit, sidomos kur ato ulërijnë transmeton 1Fakt.

Natyrisht bëhet fjalë për një tezë jo fort të kënaqshme për universin femëror, por ja që profesor Michael Hunter i Universitetit të Sheffield, nuk ka dyshime që,

“zëri femëror ka tone më të ndërlikuara se ai mashkullor, që përfshijnë të gjithë zonën e dëgjimit të trurit. Ndërsa në të kundërt, zëri mashkullon prek vetëm një pjesë të vogël të trurit”.

Sipas Huner, kjo është arsyeja përse femrat ankohen shpesh se meshkujt nuk i dëgjojnë dhe kështu që nuk kanë asgjë faj, për atë që mund të duket si një mungesë vëmendjeje.
Lexoni edhe..

Studimi shkencor ka treguar se, mashkulli nuk mund të dëgjojë gjatë një femër të flasë, thjesht për shkaqe biologjike.

Ndër të tjera ka rezultuar se meshkujt janë më të drejtpërdrejtë, kurse femrat kanë tendencë të vërtiten rreth asaj që duan të komunikojnë.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Ja Çfarë Ndikimi Ka Zëri i Femrës te Truri i Mashkullit

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×