Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Të Qenit Shumë i Sjellshëm, Ju Shkakton Depresion


Depresioni është një fenomen i çuditshëm. Nëse keni qenë ndonjëherë në depresion apo e njihni dikë që ka vuajtur nga kjo sëmundje e dini se jua dëmton jetën dhe mendjen.

Derisa është e lehtë ta fshehësh depresionin ju filloni të ndërmerrni hapa të cilët mund të kenë efekt pozitiv.

Fillimisht bëheni më i sjellshëm me njerëz. Kjo është një ide fantastike gjithmonë por nuk bën të tejkalohet. – transmeton 1Fakt.

Shumica e njerëzve kanë nevojë të vazhdueshme për aprovimin e të tjerëve e kjo është një pengesë e madhe në tejkalimin e depresionit.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të ndaloni së shqetësuari se çka mendojnë të tjerët. Personi i vetëm që do t’ua ndryshojë jetën është vetja juaj dhe për shkak të kësaj personi i vetëm të cilin duhet ta kënaqni dhe të kujdeseni është vetja juaj.
Lexoni edhe..

Ka një balancë për gjithçka në jetë dhe mënyra se si sillemi me të tjerët nuk bën përjashtim. Nëse brengoseni shumë, dikush do të brengoset shumë pak. Nëse jeni gjithmonë duke i pritur njerëzit ata gjithmonë do të jenë të zënë, e kjo do t’ju bëjë të mendoni se koha e tyre është më e vlefshme se e juaja.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Të Qenit Shumë i Sjellshëm, Ju Shkakton Depresion

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×