Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik i Gjëegjëzave të Filmit "Kryezoti i Unazave". Zgjidhe Tani!


Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një gjëegjëze.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Çfarë do të thotë Gollumi nga filmi "Kryezoti i unazave" me gjëagjëzën e tij?

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi mundohet të rrisë shkallën e vështirësisë përmes pamjeve ngatërruese dhe nënkuptimeve.

Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin.
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik i Gjëegjëzave të Filmit "Kryezoti i Unazave". Zgjidhe Tani!

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×