Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

LOJRA INTELIGJENTE: Fjalëkryqi Online Shqip - Provo Veten!


Ky është fjalëkryqi i ditës së sotme. Ky fjalëkryq ka si temë kryesore njohuri të përgjithshme. Për të plotësuar fjalëkryqin ndiqni udhëzimet:
 
Për të filluar fjalëkryqin klikoni një nga fjalët boshe në tabelë (ju këshillojmë të filloni me fjalët që kanë pak gërma, pra pak katrorë të bardhë)

Across = Horizontale dhe Down = Vertikale
Miq! Fjalëkryqi është në fazë testimi. Nëse hasni vështirësi apo mosfunksionim të saktë të fjalëkryqit ju lutemi na kontaktoni në faqen tonë Facebook ose me email në [email protected] Faleminderit!

KUJDES! Nëse doni të mos humbisni asnjë fjalëkryq apo lojë tjetër tonën inteligjente Pëlqeni (Like) faqen tonë Facebook ose Bookmark faqen tonë me Lojra Inteligjente.This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

LOJRA INTELIGJENTE: Fjalëkryqi Online Shqip - Provo Veten!

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×