Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Humoristik Nr.97 në 1Fakt


Ky Kuiz logjik vjen tek ju në formën e një kuizi humoristik.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Nga ndryshon plaku i borës nga plaka e borës.

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon gjetjen e zgjidhje sa më humoristike.

Natyrisht përgjigjia e saktë PËR NE është :
- NDRYSHON NGA "TOPET" E BORËS -. POR seicili nga ju mund të tregojë talentin personal humoristik duke komentuar zgjidhjen personale.

Nëse ky kuiz ju pëlqeu bëjeni SHARE dhe mos harroni të komentoni rezultatin në faqen tonë Facebook duke u bërë kështu pjesëmarrës në shorteun e biletave të kinemasë ofruar FALAS nga kinema Cineplexx.


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Humoristik Nr.97 në 1Fakt

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×