Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nuk Kanë Bërë Kurrë Seks Por Mbeten Shtatzënë Nga "Lindja e Virgjër"


Një numër në rritje femrash, megjithëse nuk kanë bërë kurrë seks apo nuk janë përfshirë në marrëdhënie, zgjedhin të bëjnë fëmijë me FIV. Femrat në Angli që po i drejtohen tashmë mjekëve për Fertilizimin InVitro janë rreth të 20- tave dhe heteroseksuale, sipas raportimeve, tregon Agjensia Martesore me e madhe Shqip MBLESERI.com

Disa prej tyre janë të gatshme të paguajnë 5.000 £ (rreth 7.600 $) në trajtime fertiliteti për të mbetur shtatzënë pa bërë seks. Ka pasur 25 femra në 5 vitet e fundit të cilat kanë lindur edhe pse ishin të virgjëra.

Disa kritikë vënë në dyshim mungesën e strukturës familjare. Grupet fetare thonë se martesa e qëndrueshme është e rëndësishme për të ritur fëmijë, ndërkohë që psikologët paralajmërojnë se nënat që nuk janë përfshirë asnjëherë në një marrëdhënie mund të dëmtojnë zhvillimin e fëmijëve.

Megjithatë, doktorët thonë se femrat që vendosin ti nënshtrohen "Lindjes së Virgjër" kanë një gjendje financiare dhe emocionale më të qëndrueshme se ato që kanë vazhduar shtatëzaninë pas një marrëdhënie të dështuar. Femrat që kanë realizuar të famshmet "Lindje të Virgjëra" raportohet se janë të lumtura dhe të kënaqura me vendimin e tyre për tu bërë prindër të pavarur perfundon siti nr.1 i njohjeve online Shqip MBLESERI.com .


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Nuk Kanë Bërë Kurrë Seks Por Mbeten Shtatzënë Nga "Lindja e Virgjër"

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×