Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

KUIZ: Çfarë Tregon Matësi i Karburantit Përveç Sasisë?


Në shumicën e veturave përkrah ikonës së pompës në treguesin e karburantit ka një shigjetë që tregon djathtas ose majtas, po cili është kuptimi i kësaj shigjete?

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi gjykimi.
Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin. 
 
 


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

KUIZ: Çfarë Tregon Matësi i Karburantit Përveç Sasisë?

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×