Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

E Dini Çfarë do të Thotë Nëse Keni Një Shenjë të Tillë në Thua?

Tags: tatildelaquo

A jeni kureshtarë të dini se çfarë do të thonë vijat dhe shenjat e bardha që shfaqen nganjëherë në thonj? Mësojeni më poshtë!

Vijat e bardha apo shenjat në thonj janë si rezultat i një dukurie të quajtur ‘Leukonychia’, e cila ndodh si rezultat i mbetjes së ajrit brenda nën thua.

Leukonychia mund të marrë forma të ndryshme; linja horizontale ose të valëzuara mbi sipërfaqen e thonjve.

Ndryshe, këto shenja të bardha mund të shfaqen si shenjë gjenetike apo si një infeksion fungal, dhe për shkak të mungesës së vitaminave të caktuara.

Nëse dëshironi të evitoni Leukonychia-në, sigurohuni që të konsumoni mjaftueshëm zink, pasi që ai i riparon thonjtë. Proteinat janë gjithashtu të rëndësishme për shëndetin e thonjve tuaj. Por, nëse këto shenja nuk hiqen dhe qëndrojnë aty vazhdimisht, është mirë që të bëni një kontroll mjekësore.


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

E Dini Çfarë do të Thotë Nëse Keni Një Shenjë të Tillë në Thua?

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×