Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

GËZUAR 29 NËNTORIN - KUIZ: E Gjejmë Dot Çfarë Mendoni Për Dëshmorët?


Për të kuptuar më mirë rëndësinë dhe historikun e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare, duhet t’i referohemi dhe të njohim një pjesë shumë të rëndësishme, dëshmorët e saj, të cilët me trimërinë dhe guximin e tyre kanë luftuar për të mbrojtur dhe siguruar pavarësinë e hapësirat shqiptare ndër vite.

Po ju, në qytetin tuaj apo në udhëtimet që keni bërë nëpër Shqipëri a keni menduar te vizitoni dhe te nderoni monumentet e tyre? Mundohuni të zbuloni cilit qytet i përkasin varrezat e dëshmorëve të shfaqura në foto

This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

GËZUAR 29 NËNTORIN - KUIZ: E Gjejmë Dot Çfarë Mendoni Për Dëshmorët?

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×