Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kanak-Kanak Hilang Ketika Keluar Sidai KainKUANTAN: Seorang kanak-kanak lelaki berumur 10 tahun dikatakan hilang Jumaat lalu ketika keluar Menyidai Kain di hadapan rumahnya di  Kampung Tengah di sini.

Kanak-kanak itu Muhammad Amirul Hakim Abdullah disedari hilang oleh ibunya Mime Azura Mohd Noor, 33, kira-kira pukul 11 malam.


"Tolonglah cari anak saya. Hati saya tidak keruan memikirkan apa nasib anak saya. Setiap hari saya mencarinya," kata Mime Azura kepada pemberita.

Anak sulungnya Nurul Ain, 14, memaklumkan adiknya yang dipanggil Mirul ada meminta izin untuk menyidai kain pada pukul 6.30 petang. 
Ibu berkenaan telah membuat laporan Polis pada Ahad serta memuat naik gambar anaknya di Facebook Warga Kuantan.


Mime Zura berkata anaknya pernah beberapa kali tidak pulang ke rumah tetapi tidak lama.

"Selalunya hanya sehari sahaja dan Mirul akan pulang. Bagaimanapun kali ini sudah terlalu lama dia hilang. Sudah hampir lima hari. Saya juga bertanya kawan-kawan anak saya, namun mereka tidak tahu," katanya.

Sementara itu Ketua Polis Daerah Kuantan, ACP Abdul Aziz Salleh berkata pihak polis sedang giat mencari mangsa.

Orang ramai yang berjumpa mangsa atau mempunyai maklumat berkaitan kehilangan mangsa diminta menghubungi Ibu Pejabat Polis Daerah Kuantan di talian 09-5132222 atau 09-5132512.PERHATIAN: "Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan dan dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan dan kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada kami di kitabantaiinfo [at] gmail [dot] com"


This post first appeared on Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T, please read the originial post: here

Share the post

Kanak-Kanak Hilang Ketika Keluar Sidai Kain

×

Subscribe to Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×