Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lelaki Malaysia Ditemui Mati Di Sebuah Hotel Di Ho Chi MinhPUTRAJAYA: Seorang rakyat Malaysia dijumpai meninggal dunia di sebuah bilik hotel di Bandar Raya Ho Chi Minh pada Khamis, kata Kementerian Luar Malaysia..

Lelaki berusia 33 tahun itu dikenal pasti sebagai Mohd Azhar Abdull Wahab.  

Dalam kenyataannya pada Jumaat, Kementerian Itu berkata polis Bandar Raya Ho Chi Minh masih menyiasat punca kematian lelaki berkenaan. 

Kata kementerian itu, Pejabat Konsul Jenderal Malaysia dimaklumkan tentang kematian Mohd Azhar oleh Jabatan Hubungan Luar Negara Bandar Raya Ho Chi Minh.

"Sebaik sahaja menerima maklumat mengenainya, Pejabat Konsul Jeneral terus menghubungi keluarga si mati bagi menyampaikan khabar sedih itu. 

Para pegawaiPejabat Konsul Jeneral sedang berhubung dengan keluarga simati bagi menghulurkan bantuan dan sokongan," katanya. 

Kementerian itu mengutuskan ucapan takziah kepada keluarga Mohd Azhar.-Bernama


PERHATIAN: "Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan dan dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan dan kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada kami di kitabantaiinfo [at] gmail [dot] com"


This post first appeared on Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T, please read the originial post: here

Share the post

Lelaki Malaysia Ditemui Mati Di Sebuah Hotel Di Ho Chi Minh

×

Subscribe to Berita Online Terkini Malaysia | Berita Online T

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×