Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Благой е застрелял първо жена си, а след това и петгодишната си дъщеричка

Благой Сапунджиев, който вчера потресе България, убивайки хладнокръвно семейството си, е гръмнал от упор в главата първо жена си Йорданка, а секунди след това и детето си Петя. Според криминалисти 5-годишното момиченце не е усетило нищо в съня си. Майка му, 29-годишната красавица Йорданка, изобщо не е имала време да реагира, тя също е спала. Секунда след това, без да се колебае, мъжът е насочил пистолета и към своята глава.
Версиите на разследващите са разнопосочни. Според едната кървавата екзекуция е била обмисляна и планирана, защото мъжът си купил незаконен пистолет „Валтер”.

Според другата убийството е провокирано от отказ на младата жена семейството да се събере отново да живее заедно и да не се развеждат. Вечерта на 3 януари, след като са легнали да спят, Благой спонтанно е решил да убие най-близките си същества и да се самоубие.

Гневът му е бил провокиран от скандала преди лягане, свързан с нежеланието на Йорданка да му прости и този път неоснователната ревност и постоянния психически тормоз.

Както първо БЛИЦ съобщи, Йорданка е била много красива, преди години била манекенка, а мъжките погледи, които я следвали, вбесявали мъжа и. Наши източници съобщават, че няма данни жената да е имала любовна връзка.

За сега везните натежават в насока взетото решение за убийството да е заради скандал вечерта, разкриха за БЛИЦ хора, ангажирани с разследването. В квартал „Кючук Париж”, където като дете е израснал 35-годишният Благой, още не могат да се начудят как кроткият и възитан мъж е отнел живота на любимата си съпруга и на прекрасното си дете.

Още за убийството четете тук


This post first appeared on Последни новини от "Интервю", please read the originial post: here

Share the post

Благой е застрелял първо жена си, а след това и петгодишната си дъщеричка

×

Subscribe to Последни новини от "Интервю"

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×